Hjem / Om Medit Consult
Workshop om
digital tilgængelighed
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Læs mere
Ejerskifte af virksomhed
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Læs mere om ejerskifte
Kapitalfremskaffelse
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Læs mere

Om Medit Consult

Medit Consult er en uvildig, resultatorienteret konsulentvirksomhed med speciale i driftsoptimering, der har til formål at udvikle vores kunders virksomheder.

Vi leverer uvildig rådgivning og konsulentbistand indenfor forretningsudvikling og driftsoptimering med det klare formål at udvikle vore kunders virksomheder.

Medit Consult er en uvildig konsulentvirksomhed. Vores ydelser er solidt forankret i faglig kompetence, professionelle metoder og en overordentlig stor erfaringsmasse. Lige så vigtigt er imidlertid, at vi er drevet af engagement, nysgerrighed og vilje – egenskaber vi bringer ind i ethvert projekt, stort som småt. Vi har konstant fokus på at skabe optimale løsninger for vore kunder i samspillet mellem forretning, proces og teknologi.

Over 20 års erfaring med virksomhedsrådgivning

Vore kunder er overordentligt bredt sammensat fra store danske og internationale koncerner og brandowners – over offentlige organisationer til små og mellemstore virksomheder. Uanset størrelse eller type sigter vi altid efter at indgå i forpligtende partnerskaber med vore kunder, hvor vi bidrager til at udfordre deres holdninger og tilføre viden til deres beslutninger.

Medit Consult har eksisteret siden år 2000 og tog oprindeligt afsæt i den grafiske branche. Vi breder os i dag over stort set alle branchetyper, men vi er stadig den danske konsulentvirksomhed, der har den højeste grad af specialviden om forretning i og drift af forlag, mediehuse, grafiske produktionsvirksomheder, reklame- og designbureauer og lignende.

Vores mission

Medit Consults tilgang til projekter:

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo."
Klavs Holm, direktør, Medit Consult.
Klavs Holm
Direktør og indehaver,
Medit Consult

Vores kunder