Hjem / Vores ydelser / Ledelse / Bestyrelse – Advisory Board

Bestyrelse og Advisory Board

Medit Consult hjælper virksomheder med at få det optimale ud af en bestyrelse eller et Advisory Board.

Der er for nogle typer virksomheder krav om en decideret bestyrelse, andre typer af virksomheder behøver ikke have en decideret bestyrelse men kan nøjes med et Advisory Board der er fordele og ulemper ved begge konstellationer. Nogle virksomheder kan sågar vælge at have begge ting.

Desværre er der alt for mange eksempler på af virksomhederne ikke få ret meget ud af enten en bestyrelse, eller et Advisory Board dette kan der være mange årsager til. Som fx at der ikke er de rigtige kompetencer tilknyttet. For få og ringe møder, ingen ordentlig mødeledelse og mange andre faktorer.

Medit Consult faciliterer udviklingforløb i jeres ledergruppe

Medit Consult kan hjælpe med at analysere virksomhedens situation i forhold til hvordan den optimale bestyrelse sammensættes i forhold til virksomhedens nuværende situation og strategi. Plus hjælpe med at rekruttere bestyrelsesmedlemmer, facilitere en effektiv mødestruktur og medvirke som bisidder på bestyrelsesmøderne. Samt dokumentere disse.

I forhold til et AV-board kan Medit Consult hjælpe med alle de ovenstående punkter, men også hjælpe med rent faktisk at deltage som medlem af advisory boardet.

 

Vi er altid klar til at hjælpe. Gratis indledende rådgivning!

Forløb med kapitalfremskaffelse

Vi faciliterer forløb med ledelsesudvikling med fokus på:

Har du brug for uvildig virksomhedsrådgivning?